Resultaatgerichte optimalisatie door de juiste SEO-strategie

Meer verkeer, leads en omzet uit de organische zoekresultaten van Google en Bing. Oftewel direct zichtbaar zijn wanneer je doelgroep aan het zoeken is! Waarbij je je wel moet realiseren: de zoekmachines zullen pas echt van je houden als de gebruikers eerst van je houden.

Grilled formuleert daarom samen met jullie die SEO-strategie die de gebruiker zo direct mogelijk tegemoetkomt. Waarbij we je bovendien hands-on helpen de doelstellingen stuk voor stuk te realiseren. De vindbaarheid van de website(s) is prio nummer 1.

  Advies nodig?

  Vind je het goed dat we jouw gegevens veilig opslaan zodat we je op de hoogte kunnen houden van relevante onderwerpen?

  Compatible klant
  Mimecast klant
  Martha Flora klant
  Itho Daalderop

  Het SEO-proces: in de breedte analyseren. In de diepte aansturen.

  Bij het optimaliseren van web en online aanwezigheid kijken we allereerst naar de achterliggende techniek (Technische SEO), vervolgens wordt de Content en Autoriteit strategie bepaalt. Drie pijlers die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en die de basis vormen om breed te analyseren. De resultaten daarvan leveren de input voor de geprioriteerde roadmap met alle verbeterpunten; uiteraard starten we met het low hanging fruit.

  Het Grilled SEO-framework

  De concurrenten zijn onderzocht, de branche en markt hebben geen geheimen meer… (fase 1). De meest kansrijke zoekterm is gevonden met behulp van een  uitgebreid zoekwoordenonderzoek (fase 2). De pagina’s geoptimaliseerd (fase 3), de posities verbeterd, maar… de gewenste positie is nog steeds niet in beeld… Oftewel, de pagina(’s) is/zijn nog niet sterk genoeg. Het versterken ervan door bijvoorbeeld content marketing (fase 4) zal de posities vervolgens wél flink doen verbeteren!

  En als het dan nog steeds niet voldoende is dan onderzoeken we waarom de  concurrenten wel nog steeds beter presteren (fase 1) en begint het proces opnieuw… Net zo lang tot jullie plek in de zoekmachine wel degelijk is geclaimd.

  Lees meer over:

  Het Seo-framework

  Over samenwerken:
  Het is allemaal abstract tot je de eerste cijfers ziet

  Je website is de etalage van je merk. De gelegenheid om informatie te delen met de doelgroep en de interactie op te zoeken met de bezoekers en/of klanten. Grilled  creëert samen met jullie een marketing-asset die fungeert als een automaat voor het genereren van leads en sales.

  Creëren en vergroten van online presence sinds 2001

  In 2001 maakten we jullie online aanwezigheid op het web al stukken opvallender door SEO. En nu… Algoritmes zijn slimmer geworden, technieken geavanceerder en de strategieën complexer, maar nog steeds claimen we jouw plek online. Zoekmachines hebben maar weinig geheimen voor ons. Het zorgt ervoor dat we soepel met jullie en jullie materie kunnen bewegen én altijd flinke resultaten weten te behalen. And that’s a promise.

  Jarenlange ervaring met optimaliseren

  De nieuwste, meest geavanceerde toolsets

  Om de meest gegronde onderzoeken te doen en de beste inzichten te verwerven, werken we altijd weer met de nieuwste, beste, meest professionele, gelicenseerde software. Daarnaast maken we bij Grilled gebruik van een wisselend arsenaal aan SEO-tools om elk detail boven water te krijgen. Uiteenlopend van technische crawling tot reporting tools.

  Transparantie, vertrouwen en expertise

  Eén van die zeldzame keren dat je een emotionele beslissing neemt op puur rationele gronden, zeg maar. Vanaf dag één dat we onze samenwerkingsafspraak tekenen, delen we alle documentatie met alle data inclusief de resultaten. Zo bouwen jullie een historische datafile op die altijd te raadplegen is.

  Transparant werkproces

  Resultaat

  Ondanks die zogenaamde ‘eerste positie’ die je misschien in het vooruitzicht is gesteld, blijven we realistisch. Met de telkens geüpdate, slimmere algoritmen van bijvoorbeeld Google en de evengoed bewegende concurrentie, gaan we voor het hoogst haalbare tegen een altijd passende investering. Zodra het domein sterk genoeg geclaimd is, switchen we naar de strategieën waarmee we ook de concurrent willen verslaan…

  De meest toekomstbestendige strategieën dus, die jullie alle bandbreedte bieden en maken dat jullie je handen vol hebben aan ’t organisch groeiende verkeer. Bovendien gaat het niet alleen om traffic, maar om de targeted en dus relevante traffic.

  Resultaatgerichte Seo campagnes

  Heb je al een tijd niets van je consultant gehoord of blijft het bij mooie plannen?

  Wij hebben al zoveel bedrijven geholpen. Nu is het tijd om jullie bedrijf online te claimen.