Seo case Myfinance

Grilled is sinds de lancering van het online boekhoudprogramma Myfinance verantwoordelijk voor de digitale marketing activiteiten. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor de startende Zzp-er. Met de applicatie kan de Zzp-er zelf eenvoudig zijn boekhouding bijhouden. Als er door tijdgebrek of te weinig boekhoudkennis hulp nodig, kan een van de professionele boekhouders worden ingeschakeld. Deze verzorgt dan de gehele boekhouding en is het persoonlijke aanspreekpunt.

Werkzaamheden

De SEO werkzaamheden welke zijn uitgevoerd voor het behalen van dit resultaat:

“Inmiddels is het al bijna 4 jaar dat Grilled op diverse vlakken Myfinance ondersteund. Er wordt altijd kwaliteit geleverd en bij verzoeken of aanpassingen worden deze altijd op de meest effectieve manier doorgevoerd. Ondanks dat er altijd “ad-hoc werkzaamheden” te doen zijn houdt hij de focus op de lange termijn wat zich nu terug vertaald in veel extra bezoekers op de website.”

Wietse Klijn – Oprichter eigenaar Myfinance

Resultaten

Met behulp van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek zijn de meest zinvolle en kansrijke zoektermen inzichtelijk gemaakt en is er een optimale structuur uitgetekend (content plan). Alle SEO-werkzaamheden zijn gericht op de zoekwoorden uit het content plan.

Gemiddelde posities

Het verloop van de gemiddelde posities van die zoektermen te zien.

Myfinance gemiddelde posities in Google

Organisch verkeer

Het organisch verkeer van 1 januari t/m 31 oktober 2020 in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is myfinance-organisch-verkeer.jpg