Seo case Mimecast DMARC Analyzer

DMARC beschermt bedrijven en organisaties tegen phishing en spoofing aanvallen. De experts van Mimecast DMARC Analyzer helpen organisaties bij het juist implementeren van DMARC. Hiermee wordt niet alleen het e-mailkanaal beschermd, maar wordt er ook inzicht gecreëerd in het gebruik van het e-mailkanaal.

Werkzaamheden

De SEO werkzaamheden welke zijn uitgevoerd voor het behalen van dit resultaat:

  • Zoekwoorden onderzoek
  • Content plan
  • Content optimalisatie

“Grilled heeft ons geholpen aan een gedegen ‘zoekwoordonderzoek’ als mede aan een bijhorend ‘content plan’. Dit heeft onze organisatie inzicht en de juiste sturing geboden om gedurende het zoekoptimalisatie project als leidraad voor al onze SEO activiteiten aan te houden. De geboden inzichten gaven ons niet alleen begeleiding bij het optimaliseren van reeds bestaande content maar ook sturing bij de creatie van nieuwe content. Jelte heeft een brede interesse en weet zich goed in te leven in de doelgroep daarnaast is hij een prettig persoon om mee te werken, ik kan hem dan ook ten zeerste aanbevelen”

Lex van Bever – Product Marketing Manager Mimecast DMARC Analyzer

Resultaten

Met behulp van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek zijn de meest zinvolle en kansrijke zoektermen inzichtelijk gemaakt en is er een optimale structuur uitgetekend (content plan). Alle SEO-werkzaamheden zijn gericht op de zoekwoorden uit het content plan.

Organisch verkeer

Het organisch verkeer van 1 juli t/m 31 juli 2018 in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder.

SEO Case Mimecast DMARC Analyzer