Vergroot het aantal leads en verkopen door te adverteren in zoekmachines

Onze efficiënte work-flow, jarenlange ervaring en specialisten helpen jouw bedrijf groeien. Of je nu alleen advertentiecampagnes in Google of Bing lanceert of SEA (Search Engine Advertising) toevoegt aan de marketingmix. Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes zo efficiënt mogelijk zijn en zorgen daardoor voor meer omzet en online groei.

  Advies nodig?

  Vind je het goed dat we jouw gegevens veilig opslaan zodat we je op de hoogte kunnen houden van relevante onderwerpen?

  Compatible klant
  Mimecast klant
  Martha Flora klant
  Itho Daalderop

  Voor elk budget

  Adverteren via Google of Bing is voor elk budget. Door de goede segmentatie mogelijkheden kan er heel gericht worden geadverteerd. Natuurlijk beginnen we altijd bij de ‘open deurtjes’ en zorgen we ervoor dat jouw campagnes snel winstgevend zijn. Vervolgens kan er worden uitgebreid om de winstgevendheid verder uit te breiden. Zo groeit jouw bedrijf online in Google en/of Bing.

  Werkwijze

  Naast de reguliere advertenties in Google gebruiken we Google Shopping voor het verkopen van online producten en de speciale hoteladvertenties voor het verkopen van hotelovernachtingen. Bij Grilled hebben we een eigen work-flow ontwikkeld waarbij we jouw campagnes en advertenties nauwkeurig kunnen optimaliseren. De work-flow zorgt er tevens voor dat wij dit sneller kunnen doen, waardoor de investering lager is.

  Synergie

  Ondanks dat zoekmachine optimalisatie (SEO) vraagt om een andere aanpak dan het adverteren in zoekmachines, is er zeker overlap. Door zowel een advertentie bovenaan de pagina in Google te laten zien én daaronder een organisch resultaat vergroot je de zichtbaarheid en de kans dat mensen jouw website bezoeken. Zodra wij de SEO en SEA werkzaamheden voor je uitvoeren, worden beide strategieën nauwkeurig op elkaar afgestemd.

  Resultaat

  Elke maand ontvang je van ons het dashboard. Nadat je deze hebt ontvangen wordt er altijd een meeting ingepland om de resultaten, inzichten en de volgende optimalisaties door te nemen. Het is goed om te weten dat het jouw data betreft. Wij optimaliseren en delen enkel de inzichten. Daarbij zorgen we er altijd voor dat de data geen geheimen meer voor je heeft.

  Ben je benieuwd hoe wij jouw bedrijf laten groeien?

  Wij hebben al zoveel bedrijven geholpen. Nu is het tijd om jullie bedrijf online te claimen.