Over Grilled

Grilled is opgericht in november 2010 door Jelte Veldmeijer en was in eerste instantie bedoeld om extra werkzaamheden uit te kunnen voeren naast het fulltime dienstverband. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het vormgeven van flyers, brochures en huisstijlen, maar al snel kwam de focus te liggen op webdesign en front-end werkzaamheden.

Zoekmachine optimalisatie in Hilversum

Het altijd willen weten waarom en hoe

Na de studie ‘Digitale communicatie’ kwam de focus volledig te liggen op digitale marketing met specialisaties op het gebied van zoekmachine optimalisatie, conversieratio optimalisatie en webanalytics. Waarom bezoekers kiezen voor een bepaalde website of pagina, wat ze beweegt om bepaalde acties uit te voeren. Deze vragen vormen zelfs vandaag de dag nog de basis van vele onderzoeken uitgevoerd door Grilled. Kom meer te weten over onze werkwijze.

Een roep om meer inhoudelijke kennis

Een logische vervolgstap was het in dienst treden bij een top 3 genoteerde online marketing bureau in Almere. Als Seo consultant is er gewerkt voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. De branches liepen uiteen van een startup gespecialiseerd in robotarmen tot grotere merken zoals Prinses Beatrix Spierfonds, Bouwmaat en Intergamma.

Grilled gaat echt live!

Na 4 jaar als consultant gewerkt te hebben begon het ondernemerschap te kriebelen. Ook het aantal klanten nam toe en bereide uit. Uiteindelijk is besloten om fulltime te gaan ondernemen en Grilled als merk neer te gaan zetten. Eind 2020 is besloten te beginnen met acquisitie en het kantoorpand aan de Lage Naarderweg te betrekken.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Kom meer te weten over zoekmachine optimalisatie, conversieratio optimalisatie of webanalytics.

Wil je het gewoon even aan horen?

Neem dan contact met ons op.